Kumpulan Berita Terkini Seputar Banyuwangi
English VersionBahasa Indonesia

Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan 2 – Dike Sabrina

Foto : Lungamu Ninggal Kenangan 2 – Dike Sabrina/Tangkap Layar/Youtube Lungamu Ninggal Kenangan 2 Ft.Bintang Fortuna (Official Music Video)

Masuk dalam daftar video trending di Youtube Music, berikut adalah lirik lagu ‘Lungamu Ninggal Kenangan 2’ yang dibawakan oleh Dike Sabrina.

Ingin tau lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan 2 berikut detailnya :

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung anggonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ninggal kenangan

Demi ayangku tak tulisne tembang rindu
Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku
Ora keroso netes iluh banyu moto
Amergo kowe tego ninggal aku demi wong liyo

Aku ikhlas aku lilo
Snajan ati iki loro
Aku ikhlas aku lilo
Mugo kowe biso bahagio

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung anggonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ninggal kenangan

Demi ayangku tak tulisne tembang rindu
Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku
Ora keroso nete iluh banyu moto
Amergo kowe tego ninggal aku demi wong liyo

Simak selengkapnya di halaman selanjutnya…

source

Kata kunci yang digunakan :